Topics:

Κοροϊδο-ιός παίχτηκε σε βάρος των Ελλήνων

Η συμπαραγωγή ΣΚΑΙ – Microsoft και οι διευκολύνσεις Πεκίνου προς τον εφοπλιστικό στόλο του Ομίλου, φωτίζουν την συμμετοχή του Μητσοτάκη στο σχέδιο του lockdown. Αποκαλύψεις για την συνεργασία της κυβέρνησης με το Πεκίνο, το ίδρυμα...

Κοροϊδο-ιός παίχτηκε σε βάρος των Ελλήνων

Η συμπαραγωγή ΣΚΑΙ – Microsoft και οι διευκολύνσεις Πεκίνου προς τον εφοπλιστικό στόλο του Ομίλου, φωτίζουν την συμμετοχή του Μητσοτάκη στο σχέδιο του lockdown.

Αποκαλύψεις για την συνεργασία της κυβέρνησης με το Πεκίνο, το ίδρυμα Γκέιτς και τον ΣΚΑΙ – Τσουβάλια με λεφτά πήραν οι λοιμωξιολόγοι.

Ο ένας επέλεξε ως φόντο το γραφικό Καστελόριζο για να μας εισάγει στα κρεματόρια του μνημονίου.

Ο άλλος προέκρινε ως φόντο το σούρουπο της Σαντορίνης για να ενταφιάσει τον ελληνικό τουρισμό και την εθνική οικονομία.

Και οι δύο (υ)ιοί πολιτικών δεινοσαύρων χωρίς όμως την ανάλογη ευφυΐα. Τα γονίδια του DNA, ιδιαίτερα εξασθενημένα από γενεά σε γενεά. Φυσικά και εκείνα της ευφυΐας που στην περίπτωσή τους έχουν κρατήσει μόνο τις σκάλες της δολιότητας, της ενδοτικότητας και της συναλλαγής.

Ο αρχάγγελος της Υγείας ήταν απολαυστικός εκεί στην Καλντέρα του Ηφαιστείου. Κατέβηκε με μάσκα από το αεροπλάνο, επιθεώρησε ως λοιμωξιολόγος τους προκαθορισμένους χώρους και απέκρυψε επιμελώς από τα κανάλια όλες τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων στην εστίαση, εκεί στη Σαντορίνη.
Ίσως ούτε τα στελέχη της κυβέρνησης γνωρίζουν πώς και πόσο ο σημερινός πρωθυπουργός αποδέχθηκε και εισχώρησε σε σχέδιο εξυπηρέτησης και ανάπτυξης μεγάλων συμφερόντων. Δηλαδή, του Πεκίνου και των στενά συνεργαζομένων ιδρυμάτων Μπιλ Γκέιτς και Τζόρτζ Σόρος.

Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι ένας αριθμός σημαντικών στελεχών αυτής της κυβέρνησης δεν έχει διανοηθεί τι παιχνίδι παίχτηκε σε βάρος του ελληνικού λαού, της εθνικής οικονομίας και της εθνικής άμυνας. Ο κος Μητσοτάκης δεν μας έβαλε στο lockdown για να μας σώσει. Μας φυλάκισε επί 3 μήνες και κατέστρεψε την εθνική οικονομία, επειδή – όπως διαπιστώνουν οι υπηρεσίες πληροφοριών – πείστηκε και αποδέχτηκε ή συνεργάστηκε – μάλλον το δεύτερο – με όλο το σχεδιασμό του ιδρύματος Μπιλ Γκέιτς, του Πεκίνου και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Όσοι έπαιξαν αυτό το σενάριο (σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη υπηρεσιών πληροφοριών ) και ανθρώπους του Λευκού Οίκου, είχαν μεγάλα οικονομικά οφέλη.

Εδώ και μερικά 24ωρα ο ΣΚΑΙ, που πρωταγωνίστησε στην Αθήνα για να «Μείνουμε στο Σπίτι», να χάσουμε τις δουλειές μας και να μείνουμε άνεργοι, ανακοίνωσε τη συμπαραγωγή εκπομπής με τη Microsoft του κου Μπιλ Γκέιτς. Ο κος Τσίμας που παρουσίασε χθες το βράδυ το πρώτο κομμάτι αυτής της καλοπληρωμένης εκπομπής, ανακοίνωσε στο δελτίο ειδήσεων του κου Στραβελάκη, ότι είναι συμπαραγωγή με τον κο Γκέιτς.

Δηλαδή ο μεγιστάνας που θέλει να μας εμβολιάσει όλους και επενδύει στις φαρμακοβιομηχανίες, πλήρωσε τον ΣΚΑΙ του κου Αλαφούζου για να παρουσιάσει τις απόψεις στελεχών του ή φίλων του για τα καλά που έφερε το lockdown στη ζωή μας. Δηλαδή ότι δεν ήταν όλα κακά, αλλά υπήρχαν και καλά μέσα σε αυτή τη θεομηνία, μέσα σε αυτή την εθνική καταστροφή.

Σε αυτή την εκπομπή που πλήρωσε ο δισεκατομμυριούχος, συμμετείχε και ο Έλληνας πρωθυπουργός, που πρόσφατα πήρε συγχαρητήρια από τον κο Γκέιτς για την πλατφόρμα «Greece from home». Δηλαδή τη φυλάκιση των Ελλήνων εργαζομένων που υποχρεώθηκαν να δουλεύουν στο σπίτι με τηλεργασία και λιγότερα λεφτά.

Ο κος Μητσοτάκης σε πλήρη συνεργασία με τον καναλάρχη προώθησε όλα τα σχέδια του κου Γκέιτς, τόσο για την ανάπτυξη τεχνολογικών εφαρμογών στην Ελλάδα, αυτό που λένε νέα κανονικότητα, όσο και για την αγορά εμβολίων, λόγω της διοχετευόμενης καθημερινής ανησυχίας στον πληθυσμό για τον covid -19.

Είναι εφιαλτική η ενσυνείδητη συμμετοχή του πρωθυπουργού, σε ένα τόσο βρόμικο παγκόσμιο οικονομικό παιχνίδι, που έφερε – σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις – σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, 65 δισεκατομμύρια κέρδη στον κο Γκέιτς, στον κο Μπέζος, στον κο Μπάφετ, στον κο Facebook και σε ορισμένους άλλους βαθύπλουτους.

Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, όπως και άλλες που καταγράφουν τα παρασκήνια του covid – 19, αναφέρουν μετ’ επιτάσεως, τη βοήθεια των Κινέζων στην ιδιοκτησία του ΣΚΑΙ, προκειμένου να εκσυγχρονίσει το στόλο των εμπορικών σκαφών του. Για την ακρίβεια, έχει συγκεντρωθεί ένα πλήθος στοιχείων για τους Έλληνες εφοπλιστές που πήραν εύκολα και υψηλά δάνεια από τις Κινεζικές αρχές, όπως και σειρά διευκολύνσεων, προκειμένου να ναυπηγήσουν ή να αγοράσουν σκάφη του κινεζικού στόλου. Αυτή την εποχή μάλιστα, κερδίζουν πολλά λεφτά, ενώ ο λαός μας πεθαίνει μεταφέροντας τεράστιες ποσότητες πετρελαίου του Μαδούρο από την Βενεζουέλα.

Οι Αμερικανοί του κου Τραμπ εξηγούν και ερμηνεύουν ως οικονομικό αντάλλαγμα του Πεκίνου, τη σφοδρότητα της καθημερινής επίθεσης του τηλεοπτικού σταθμού εναντίον του Τραμπ, λόγω των οικονομικών ωφελημάτων από το Πεκίνο και της στενής σχέσης με τον Μπιλ Γκέιτς.

Υπενθυμίζουν μάλιστα τη συνέντευξη που έδωσε ο δισεκατομμυριούχος στην εφημερίδα Καθημερινή στην διάρκεια της τρίμηνης φυλάκισης των Ελλήνων. Ηδη, υπάρχει εντολή άνωθεν να δοθούν στην δημοσιότητα διάφορα στοιχεία για τον ρόλο του ΣΚΑΙ, που έφτασε στο σημείο να αφιερώνει 30 λεπτά εναντίον του Προέδρου Τραμπ και να ακολουθεί ως δεύτερη είδηση, λόγω ελλείψεως κρουσμάτων covid-19, το θέμα της βιτριολίστριας.

Σιγά σιγά συντίθεται όλο το παρασκήνιο του lockdown που έχει να κάνει με τη συνεργασία του Πεκίνου, των ιδρυμάτων Μπιλ Γκέιτς και Σόρος και με το βρόμικο ρόλο του προέδρου του ΠΟΥ κ. Γκεμπρεγιέσους.
Στόχος η άμεση κερδοφορία της λίστας των δισεκατομμυριούχων, η διεύρυνση των ανισοτήτων και η απορρύθμιση της αγοράς, που φέρνει την ενδυνάμωση των ισχυρότερων και την εξαφάνιση των μικρών και μεσαίων μεριδίων της αγοράς και τον έλεγχο του πληθυσμού μέσω υγειονομικών κανόνων, εμβολίων και πανάκριβων φαρμάκων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες προερχόμενες από απόρρητες εκθέσεις δυτικών μυστικών υπηρεσιών, οι Κινέζοι «μαγείρεψαν» τον ιό στο κρατικό εργαστήριο ιολογίας της Γιουχάν.

Το ίδρυμα Γκέιτς και ο ίδιος ο παγκόσμιος υγειονομικός πατερούλης, προετοίμασαν το έδαφος για τον ερχομό μίας παγκόσμιας πανδημίας και τοποθέτησαν δισεκατομμύρια σε φαρμακευτικές εταιρίες. Από καιρού είχαν θέσει υπό πλήρη έλεγχο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Το Πεκίνο είχε στηρίξει τον Αιθίοπα Πρόεδρο, ο οποίος κατέλαβε τη θέση, μην έχοντας ιατρική εκπαίδευση σε βάρος του Βρετανού συνυποψηφίου του.

Ταυτόχρονα το Πεκίνο έφτιαξε το κεντρικό αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα. Ο κος Γκέιτς τοποθέτησε σε δύο διοικητικά συμβούλια εταιριών του τον Αιθίοπα Γκεμπρεγιέσους. Δηλαδή τον Πρόεδρο του ΠΟΥ. Στην προσπάθειά του αυτή, βοήθησαν τα ιδρύματα Σόρος και Κλίντον. Ήθελαν οπωσδήποτε lockdown, ήθελαν οπωσδήποτε τρόμο, φόβο, πανικό και θύματα. Επεδίωξαν τηλεοπτική έμφαση και ένταση. Ήθελαν εικόνες διασωληνωμένων ανθρώπων και φερέτρων. Θέλουν να ανατρέψουν τον Τραμπ που χαλάει τα οικονομικά σχέδιά τους. Μείωσε την ανεργία στο 3% και ζητάει από όλους τους Αμερικανούς Γκέιτς, να επιστρέψουν οι γραμμές παραγωγής στις ΗΠΑ. Τα έβαλε και με τους Γερμανούς, οι οποίοι έχοντας ως οικονομική αποικία την Ελλάδα και ελέγχοντας πλήρως τα μέλη της Αγίας Οικογένειας Μητσοτάκη, γνωρίζουν καλά το τμήμα του παιχνιδιού που παίχτηκε στην Ελλάδα.

Δεν είναι τυχαίες οι καταγγελίες, ότι πίσω από οργανώσεις έγχρωμων διαδηλωτών υπάρχει το χρήμα, τόσο του κου Σόρος, όσο και του κου Γκέιτς. Εδώ, στην Ελλάδα πρέπει να σκεφτούν και να ερευνήσουν όχι μόνο τα στελέχη της ΝΔ αλλά και ο κόσμος της, τον ρόλο που παίζει αυτός ο πρωθυπουργός. Ζήτησε – σύμφωνα με διασταυρωμένα στοιχεία σε εξομολογήσεις του – κατά μήνα Ιανουάριο από τον Τσιόδρα, να σχεδιάσει το lockdown. Ο λοιμωξιολόγος – όπως και άλλοι – αποδεικνύεται πλέον, ότι στη διάρκεια του 2020 πήραν ένα τσουβάλι λεφτά ο καθένας από μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες.

Δηλαδή, πληρώθηκαν για τις υγειονομικές υπηρεσίες τους, για όσα τροφοδοτούσαν από τα παράθυρα, κυρίως του ΣΚΑΙ, με τεράστια ποσά, αποκρύπτοντας για ικανό διάστημα την ύπαρξη της χλωροκίνης και της αζυθρομυκίνης και προωθώντας φάρμακα φαρμακοβιομηχανιών που τους επιχορηγούν. Στην ορχήστρα της προπαγάνδας, πρωταγωνίστησαν κανάλι με εμφανείς και εξομολογημένες σχέσεις, τόσο με τους Κινέζους, όσο και με τον Μπιλ Γκέιτς.

Ο πρωθυπουργός ήδη ξεκίνησε συνομιλίες με την Microsoft για εγκατάσταση κέντρου εδώ στην Αθήνα, ενώ ο ίδιος και τα περισσότερα μέλη της οικογενείας του, εργάζονται – συναλλάσσονται, τώρα και στο παρελθόν με οργανώσεις και ΜΚΟ του κου Σόρος. Ενδεχομένως, υπουργοί και στελέχη της ΝΔ δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί τις συναλλαγές του πρωθυπουργού, τις επιδιώξεις του ιδίου και ορισμένων του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος. Δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με τα 20 εκατομμύρια που μοιράστηκαν στα μέσα ενημέρωσης και κυρίως σε εκείνα των εφοπλιστών που στηρίζουν αναφανδόν τον κο Μητσοτάκη. Έχουμε να κάνουμε με υψηλά παγκόσμια οικονομικά κέντρα που κινούν τον Έλληνα πρωθυπουργό, ως πιόνι σύμφωνα με εκτιμήσεις ορισμένων στελεχών διαφόρων υπηρεσιών.

Συναρμολογούν τις σχέσεις της Αθήνας, του κου Μητσοτάκη, των εφοπλιστικών συμφερόντων της οικογενείας του με τους Κινέζους και τους βαθύπλουτους της πληροφορικής και των φαρμάκων.

Μιλάμε για πολύ βρόμικα και κερδοσκοπικά σχέδια σε βάρος των συμφερόντων και της υγείας του Ελληνικού λαού. Να θυμίσω ότι ο κος Μητσοτάκης σε ένα από τα πολλά ταξίδια του στο εξωτερικό, ήταν αυτό στο Πεκίνο για την Cosco. Αυτό που προκάλεσε την αντίδραση του Μάικ Πομπέο για την σχέση που πήγε να στήσει ο Αρχάγγελος της Υγείας με την Χαιγουέι, τον κινεζικό κολοσσό τηλεπικοινωνιών. Για το G-5.

H εκπομπή, η συμπαραγωγή του ΣΚΑΙ με την Microsoft δεν έρχεται τυχαία. Εχει να κάνει με τις σχέσεις του καναλιού με το Πεκίνο και του Πεκίνου με τον Γκέιτς.

@Γιώργος Τράγκας / crashonline.gr / 15-06-2020

***

Θα έρθουν 5.000 κρούσματα αλλά όλα οκ αν πλένετε τα χέρια σας σανοφάγοι.

Επίσημα πλέον λέγεται από τους ειδικούς επιστήμονες της Επιτροπής ότι θα μας έρθουν 5.000 κρούσματα αλλά όλα οκ αν πλένουμε τα χέρια μας. Σύμφωνα όσα είπε στο MEGA ο κ. Νίκος Σύψας, μέλος της Επιτροπής για τον κορονοϊό, αυτό είναι το χειρότερο μεν αλλά πιθανό σενάριο για το οποίο προετοιμαζόμαστε. Δεν ανησυχούμε όμως επειδή «θα είναι μεμονωμένα κρούσματα και όχι συρροές σε κάποια περιοχή»

Καθοριστική όπως είπε θα είναι η συμπεριφορά των πολιτών, το να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και η ατομική ευθύνη του καθενός. Αυτό που κατανοώ από όλο αυτό εγώ είναι ότι η επιστημονική στρατηγική της χώρας για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Πλένουμε τα χέρια μας πολύ σχολαστικά και ότι γίνει έγινε.

Σε ερώτηση μάλιστα που του έγινε αν πάμε για μια στρατηγική ανοσίας αγέλης, απάντησε ότι «δεν θα ήταν εφικτό να εφαρμόζεται το lockdown επ’ άπειρον». Εντάξει, να το δεχτώ, αλλά κάποιος να μας πει γιατί εφαρμόστηκε τον Μάρτιο. (LOL)

Μα τον θεό, έτσι ακριβώς είπε και το αναδημοσιεύει το in.gr σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου. Δηλαδή ακριβώς το αντίθετο από όσα έλεγαν τον Μάρτιο, ότι ο κίνδυνος είναι η διασπορά των κρουσμάτων γιατί είναι δυσκολότερο να ιχνηλατηθούν. Ασε που δεν καταλαβαίνω πως 5000 κρούσματα μπορεί να είναι «μεμονωμένα», στην διαίρεση βγαίνουν 100 ανά νομό. Συρροή από μόνα τους δηλαδή…

Πόσο μαλάκα σε θεωρούν και πόσο στ’ αλήθεια είσαι.

@OWL –

  • Μήπως το άρθρο αυτό θα έπρεπε να μεταφραστεί στα Αγγλικά και να μπεί σε ξένο τύπο όπως
    “beforeitsnew.com” Ο Πρόεδρος Τραμπ θα ενδιαφερότανε για την πράξη κάποιον κατά του ψήφου πρός τον ίδιο και το κόμμα του, και θα τιμορούσε με διάφορους τρόπους τους “παίχτες”.

    Πολύ καλό το άρθρο και διαφωτιστικό για όσους κοιμούνται ακόμα.
    ARIS54

Γράψε την άποψη σου ελεύθερα με ευπρέπεια κι ορθό λόγο.
Δεν επιτρέπεται η προπαγάνδα ή το κουτσομπολιό.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.
Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*