Κάρολος Δαρβίνος: Υστέρα Από 144 Χρόνια Ολοκληρώνεται Το τελευταίο Και Πιο Ανατριχιαστικό Πείραμά Του! | TERRAPAPERS

Κάρολος Δαρβίνος: Υστέρα Από 144 Χρόνια Ολοκληρώνεται Το τελευταίο Και Πιο Ανατριχιαστικό Πείραμά Του!

Αναρτήθηκε από  //  27 Μαΐου 2012  //  info facts  //  0 Σχόλια

Μια ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου Cambridge είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει και πάλι το πείραμα του Κάρολου Δαρβίνου, ο οποίος ήθελε να αποδείξει ότι οι άνθρωποι, όπως και τα ζώα, διαθέτουν έμφυτη και ομοιογενή γκάμα συναισθηματικών εκφράσεων, ένα είδος κώδικα, μέσω του οποίου μπορούμε να αντιληφθούμε τα συναισθήματα ο ένας του άλλου.

Το 1868, μετά το επιδόρπιο και ένα τελευταίο ποτό, οι επισκέπτες του Δαρβίνου καλούνταν να περιγράψουν με δικά τους λόγια τις ανθρώπινες εκφράσεις που έβλεπαν στις φωτογραφίες. Ο Δαρβίνος συγκέντρωσε συνολικά 24 απαντήσεις. Ο Βρετανός φυσιοδίφης ήταν γοητευμένος από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν από το Γάλλο νευρολόγο, Duchenne de Boulogne, ο οποίος χαρακτήρισε τις εκφράσεις του προσώπου ως «γυμναστική της ψυχής».

Το πείραμα Darwin Correspondence Project, που έχει αναλάβει την ψηφιακή καταγραφή των χιλιάδων επιστολών του Αγγλου επιστήμονα, φιλοδοξεί να αναπαράγει το πείραμα 150 χρόνια αργότερα, σε μία προσπάθεια να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματά του.

Εικόνες φρίκης κατά τη διάρκεια του πειράματος: Για να φέρει εις πέρας το πείραμα, ο Δαρβίνος χρησιμοποιούσε σκληρές μεθόδους, όπως είναι η χρήση του ηλεκτρισμού. Φωτογραφίες που συνόδευαν το ερωτηματολόγιο του πειράματος, είδαν το φως της δημοσιότητας, σοκάροντας το κοινό.

Τα αποτελέσματα των παρατηρήσεων εντάχθηκαν στο βιβλίο «Εκφραση Συναισθημάτων στον Ανθρωπο και τα Ζώα» του Δαρβίνου, που κυκλοφόρησε το 1872 και εξέθετε την άποψή του ότι οι εκφράσεις συναισθημάτων είναι κοινό γνώρισμα των ανθρώπων και των ζώων. ( Ουδέν Σχόλιον !!! )

Το είδαμε στο RaBit

Διάβασε ακόμη

Το Συναίσθημα Μπορεί Να Παύσει Πνευματικές Διεργασίες !
Το Συναίσθημα μπορεί να παύσει πνευματικές διεργασίες υψηλού επιπέδου, δίχως να το γνωρίζουμε! Οι ψυχολόγοι στο Πανεπιστήμιο Bangor πιστεύουν ότι έριξαν, για πρώτη φορά, μια ματιά σε μια διαδικασία που λαμβάνει χώρα βαθιά στο ασυνείδητο του εγκεφάλου μας, όπου οι πρωταρχικές αντιδράσεις αλληλεπιδρούν με τις ανώτερες νοητικές διεργασίες. Γράφοντας στο περιοδικό Journal of Neuroscience (9 Μάη 2012 – 32 (19): 6485 – 6489 – 6485), ταυτοποίησαν μια αντίδραση στις αρνητικές γλωσσικές εισροές η οποία τερματίζει τη λειτουργία του ασυνειδήτου.

Βλέπεις με τον Εγκέφαλο

Ο Νους του ανθρώπου και ειδικά ο Νους του μορφωμένου ανθρώπου, είναι προγραμματισμένος από ένα σύστημα -ισμών και μια συγκεκριμένη σειρά λέξεων, που βασίζεται πάνω σε μία απόλυτα κατευθυνόμενη, ελεγχόμενη αντίληψη για τη φύση του κόσμου υλικού ή άυλου. Του δίνουν με τρομακτικά απόλυτη ακρίβεια ένα στάνταρ σύστημα αξιών για να σκεφτεί, και αυτές οι σκέψεις δημιουργούν τον κόσμο που “βλέπει”. Η ερώτηση που προκύπτει είναι ΠΟΙΟΙ του δίνουν αυτές τις ιδέες που αναμασά σαν υπέρτατες αλήθειες; χμ για να δούμε!

Mind Control Στην Αμερική “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ANOIΧTA ΜΑΤΙΑ”

Εάν τα παιδιά είχαν προγραμματιστεί με πρόγραμμα Μαντσουριανού Υποψήφιου, που υπάρχει από το 1920, και μάλιστα έντονα στον πόλεμο της Κορέας, ένας εκπαιδευμένος ψυχίατρος θα βρει τα ίχνη. Όμως χρειάζεται ένα ζωντανό «δολοφόνο» και την βοήθεια των τοπικών αστυνομικών αρχών. Ο μόνος τρόπος να σταματήσουν αυτοί οι σκοτωμοί είναι να καταλάβει το κοινό ότι υπάρχουν «Μαντσουριανοί Υποψήφιοι», και τα παιδιά που διαπράττουν αυτά τα τραγικά εγκλήματα είναι του κυβερνητικού νοητικού ελέγχου. Ο σκοπός είναι να στραφεί το κοινό κατά της κατοχής όπλων, ώστε να περάσουν απαγορευτικοί νόμοι. Μόλις φύγουν τα όπλα από τα χέρια του κοινού, θα αρχίσει ένα εκτεταμένο μακελειό.

MK/ULTRA/kids και GWEN

Ένας άνθρωπος που έχει περάσει από τους Illuminati το πρόγραμμα νοητικού έλεγχου Monarch (από την πεταλούδα Μonarch), φοράει ένα ειδικό δαχτυλίδι. Ειδικά ένα δαχτυλίδι με μπλε τοπάζι. Όπως ο Arnold Schwarzenegger.Συγκεκριμένες δραστηριότητες του εγκεφάλου σκανδαλίζονται από την χρήση του Prozac, για να γίνουν οι άνθρωποι δολοφόνοι ή αυτοκτονικοί. Χάρις στην έρευνα των ελεγχόμενων εταιρειών από τους Illuminati, το Δίκτυο γνωρίζει επακριβώς πως να χρησιμοποιήσει τα κύματα ELF με διανυσματική στόχευση ενός ατόμου, χρησιμοποιώντας 3 ξεχωριστούς πύργους για να ενεργοποιήσει το ελεγχόμενο μυαλό από το Prozac για να δολοφονήσει.Έχεις Άποψη; Γράψε την!

comm comm comm